top of page

Vill du boka tid?

20220504_120100_edited.jpg

Yvonne Kamb

Tjänster:

Lymfmassage/Lymfasciamassage

Ärrbehandling

Healing

Trauma Tapping (TTT)

Mediyoga

Regndroppsmassage

NAT

Utbildningar: Lymfascimassör, Lymfaromamassör, Mediyoga lärare, Tapping, Healing, Hälsoflödesterapuet, Aromamassage, Regndroppsmassage, NAT m.m.

20220504_120739_edited.jpg

Christina Carlsson

Tjänster:

Postural Träning och behandling

Lymfmassage/Lymfasciamassage

Djupvågsbehandling med atlasbalans

Ärrbehandling

Utbildningar: Postural tränare & Optimum tränare, Lymfasciamassör/Lymfaromamassör, Kinesiolog, Personlig tränare, Hälsocoach, Kostrådgivare, Avspänningspedagog, Biomagnetism, Aromamassage, Regndroppsmassage, NAT, Healing Touch, Mindful Tapping m.m.

Hos A.jpg

Maria Dahlälv

Tjänster:

Postural Träning och behandling

Lymfmassage/Lymfasciamassage

Utbildningar: Postural tränare & Optimum tränare, Physioscale tränare. Lymfaromamassör, Lymfasciamassör, Kinesiolog.

Våra tjänster

Vi vill alltid att du får den behandling som passar dig bäst. Läs lite mer om vad vi gör nedan. Om du vill ha råd så är du varmt välkomna att kontakta oss.

Lymfasciamassage

Lymfasciamassage är en behandling som vi själva har utvecklat där vi integrerar lymfmassage, bindvävsmassage, healing och olika tekniker för nervsystemet och musklerna. Vi märker att genom att jobba med fler system samtidigt och alternera behandlingstekniker så händer otroligt mycket med kroppen. Om du vill veta mera om detta så läs mer under vårt koncet.

1.png

Ärrbehandling

För dig som har ärr på kroppen rekommenderas att detta behandlas. Vanligt är att vi har tagit bort blindtarmen, har gjort ett kejsarsnitt, haft mycket acne, brännskador, höftoperationer, operat näsan eller brösten. Många har även gjort titthålsoperationer. Många gånger glömmer vi alla ärr vi har. Ärr skapar stagnation och påverkar ofta vårt nervsystem och kommunikationen i kroppen. Detta kan leda till överkompensation på andra ställen.

Bokas med Christina Carlsson och Yvonne Kamb

2.png

Postural träning och behandling

Vill du få en bättre hållning? Vi jobbar med att återställa din naturliga hållning med övningar som du får med dig hem och olika behandlingstekniker. Du blir lättare, starkare och får en bättre balans i kroppen. När vi får en bättre hållning har vi oftast inte ont. Här kan du läsa mer om postural träning, testa din hållning och börja träna redan idag. 

Bokas med Christina Carlsson och Maria Dahlälv

5.png
bottom of page